Verzenden & retourneren

Verzenden

Wij streven ernaar om producten die vóór 14:00 uur besteld zijn, dezelfde dag nog te verzenden. Meestal is dit mogelijk, maar soms kan het één dagje langer duren. De pakketten worden verzonden via PostNL. PostNL is een betrouwbare dienstverlener die doorgaans op tijd levert. Helaas werken postbode's geen 7 dagen per week dus bestel je een product zaterdag na 14:00, dan zul je tot dinsdag nog even geduld moeten hebben... :)

Nederland: de verzendkosten aan Nederlandse adressen bedragen €4,95 en bij bestellingen vanaf €75,- zijn de verzendkosten gratis.

België:de verzendkosten aan Belgische adressen bedragen €9,95 en bij bestellingen vanaf €80,- zijn de verzendkosten gratis.-. PostNL werkt in België samen met verschillende partners dus het kan dat je pakketje door een andere partij dan PostNL wordt bezorgd. 

Zodra Studio Mini-Me je pakket heeft verzonden ontvang je per mail een Track&Trace nummer waarmee je de status van je bestellig kunt volgen.

 

 

Retouren

Is een product toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Jammer, maar dat kan gebeuren. 

Een bestelling kan tot 14 dagen na ontvangst geannuleerd worden. Na de annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. 

Om je bestelling te annuleren stuur je een email naar [email protected] en vermeld hierin duidelijk je ordernummer. Graag horen we ook waarom je een product terug stuurt, maar je bent hier niet wettelijk toe verplicht.

 

Wanneer wij het pakket ontvangen hebben, krijg je het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten van je order binnen 14 dagen gecrediteerd op je rekening. De verzendkosten van het retourneren zijn wel voor rekening van de afzender.

Let op:

- Producten dienen in originele staat en verpakking aan ons retour te worden gestuurd. De kleding mag dus niet gedragen zijn.

 

Als lid van Webwinkelkeur voldoen wij aan de eisen rondom het retourneren van webshop producten. Meer informatie over de wettelijke rechten voor retourneren kun je hier vinden: https://www.webwinkelkeur.nl/webwinkel/eisen-gedragscode/bedenktijd-herroepingsrecht/