Over ons

OVER ONS

 

Zó leuk dat we je hier mogen ontvangen!

Say hi to Studio Mini-Me, een spankelend nieuw Nederlands kledingmerk dat zich richt op matchende outfits voor ouders en kids. Ooms, tantes, vrienden en vriendinnen zijn natuurlijk ook welkom om te matchen met een Mini-Me.

‘De inspiratie voor de collecties haal ik uit mijn eigen leven als moeder. Het zien opgroeien van een Mini-Me en samen dingen doen, is ongelooflijk bijzonder en iets om te koesteren.‘

Onze visie? Onze visie is om quality time tussen ouders en kinderen te promoten. Wij denken dat het dragen van een matchende outfit deze quality time versterkt. P.s. Don’t be too serious, onze kleding kan met een knipoog gedragen worden ;)

Het leuke is dat we sinds september 2017 ook ‘Studio Mini-Me + Friends’ hebben. Studio Mini-Me & Friends is een selectie van kleine ondernemingen die producten en/of diensten aanbieden vanuit de visie van Studio Mini-Me.

Studio Mini-Me + Friends is ontstaan doordat samenwerken en samen creëren belangrijk is voor ons. Studio Mini-Me heeft inmiddels een team van creatieve en enthousiasten mensen om zich heen verzameld. Dit willen we graag uitbreiden door met andere ondernemers en bedrijven samen te werken.

 

Have fun with your Mini-Me!

 

Love,

Vienne van Werde - Van Berkel

Owner Studio Mini-Me

About Studio Mini-Me movie